Boeken

Lievelingsliedjes

Wie is er nou niet gek op Oudhollandse kinderliedjes die iedereen mee kan zingen? Lievelingsliedjes bevat de 50 leukste en bekendste klassiekers, leuk voor jong én oud!

Lievelingsliedjes 2

Voor wie niet genoeg kan krijgen van de Oudhollandse kinderliedjes is er Lievelingsliedjes Volume 2. Dit liedjesboekje met cd bevat meezingers als ‘Old MacDonald’ en ‘Tien kleine visjes’.

Lievelingsliedjes 3

Om de lijst van Oudhollandse kinderliedjes compleet te maken, is er Lievelingsliedjes Volume 3. Zing mee met ‘Timpe tampe tovenaar’ en ‘We maken een kringetje’. Plezier gegarandeerd!

Dierenliedjes 

Welk kind is er nou niet gek op dieren? Dans en zing mee met dierenliedjes als ‘Ik zag twee beren’, ‘In een groen knollenland’ en ‘Alle eendjes’.

Dierenliedjes vol. 2

Dierenliedjes Volume 2 bestaat uit 26 kinderliedjes met de leukste dieren in de hoofdrol, zoals ‘De Mispoes’, ‘Hansje Pansje kevertje’ en ‘Rupsje Nooitgenoeg’.

Dansliedjes

Swingen en zingen doe je met deze vrolijke dansliedjes! Kinderen leren spelenderwijs hun motoriek verfijnen met de leukste dansnummers als ‘Hokey Cokey’ en ‘Hoofd, schouders, knie en teen’.

Slaapliedjes

Maak van bedtijd een feestje en zing samen een liedje voor het slapen gaan.

Feestliedjes

Dit liedjesboekje kun je bij alle gelegenheden tevoorschijn halen: verjaardag, Pasen, Sint Maarten, Sinterklaas en Kerst. Met Feestliedjes maak je elk feestje compleet.

Sinterklaasliedjes

Zingen voordat je van Sinterklaas een cadeautje krijgt. Dat hoort toch wel bij 5 december. Sinterklaasliedjes bevat de 22 bekendste sinterklaasliedjes om het zingen een handje te helpen.

Kerstliedjes

Kerst is niet compleet zonder de rasechte kerstliedjes. Oh Dennenboom, Stille Nacht, Jingle Bells… Echt alle klassiekers om er een prachtig kerstfeest van de maken.

Mijn Grote Sprookjesboek

Welk kind is er nou niet gek op sprookjes? Waan je samen met je kindje in deze betoverende wereld van Het Grote Sprookjesboek, waarin twintig mooie, bekende sprookjes gebundeld zijn. Ideaal om uit voor te lezen of om oudere kinderen zelf te laten lezen.

Mijn Grote Sprookjesboek Vol. 2

Er zijn nog meer sprookjes gebundeld in Mijn Grote Sprookjesboek Volume 2. Pinokkio, Peter en de Wolf, Belle en het Beest… Elk sprookje neemt je mee naar een magische wereld.

Mijn Grote Sinterklaasboek

Sinterklaas is voor veel kinderen het mooiste en spannendste feest van het jaar. Met Mijn Grote Sprookjesboek wordt de pret nog groter gemaakt: verhalen, spelletjes, weetjes en lekkernijen om zelf te maken. En dit allemaal terwijl je je eigen geknutselde Pietenmuts draagt!

Mijn Grote Piratenboek

Lees alles over echte piraten. Wat zijn de piratenregels en hoe zag een piratenschip eruit? Compleet met stoere spellen, spannende verhalen en coole cadeaus.